Sandra Magnetiseren

Magnetiseren

Voorstellen

Mijn naam is Sandra van der Ham en ik woon met mijn gezin in Zoetermeer. Ik ben getrouwd en heb een zoon. Ik ben met magnetiseren in aanraking gekomen nadat mijn man een motorongeluk kreeg. Ik voelde dat ik mijn man kon helpen om zijn pijn te verlichten. Dat stimuleerde me tot het volgen van verschillende gerichte opleidingen op het gebied van magnetiseren. Ook woon ik regelmatig workshops en symposia bij om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. In 2010 ben ik voor mezelf begonnen

Wat is magnetiseren?

In het lichaam bevinden zich energiebanen. Verstoring hiervan kan leiden tot lichamelijke en psychische klachten. Magnetiseren is door middel van je handen energie overbrengen op een persoon. Na één of meerdere behandelingen kunnen klachten afnemen of helemaal verdwijnen (afhankelijk van hoelang de klachten al bestaan). Mijn behandeling start altijd met een intake gesprek om een duidelijk beeld te krijgen van de klachten. Het is voor mij belangrijk dat de reguliere geneeskunde altijd geconsulteerd wordt.

Tarieven

Intake en behandeling € 25,00 Behandeling: € 20,00 Bovenstaande behandeling gaat uit van een reguliere stoelbehandeling.

Introductie

Ter introductie organiseer ik een spirituele lady's night. Met onder andere magnetiseren, kaartleggen, foto/ voorwerp lezen en bijenwas krijtkaarten maken. Ook prive consulten zijn mogelijk. U dient wel zelf een afspraak te maken.

Interessante links

magnetiseren wikipedia

© 2006-2010 www.mijn-eigen-website.nl