Sandra Magnetiseren

Magnetiseren

Voorstellen

Mijn naam is Sandra Oorlog en ik woon in Voorburg. Ik ben met magnetiseren in aanraking gekomen nadat mijn ex-man een motorongeluk kreeg. Ik voelde dat ik mijn ex-man kon helpen om zijn pijn te verlichten. Dat stimuleerde me tot het volgen van verschillende gerichte opleidingen op het gebied van magnetiseren. Ook woon ik regelmatig workshops en symposia bij om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. In 2010 ben ik voor mezelf begonnen

Wat is magnetiseren?

In het lichaam bevinden zich energiebanen. Verstoring hiervan kan leiden tot lichamelijke en psychische klachten. Magnetiseren is door middel van je handen energie overbrengen op een persoon. Na een of meerdere behandelingen kunnen klachten afnemen of helemaal verdwijnen (afhankelijk van hoelang de klachten al bestaan). Mijn behandeling start altijd met een intake gesprek om een duidelijk beeld te krijgen van de klachten. Het is voor mij belangrijk dat de reguliere geneeskunde altijd geconsulteerd wordt.

Tarieven

Intake maximaal 15 minuten gratis en stoelbehandeling 30 minuten Eur 37,50 Behandeling: Eur 37,50 per 30 minuten. Bovenstaande behandeling gaat uit van een reguliere stoelbehandeling.

Introductie spirituele avond

Daarnaast organiseer ik een spirituele lady's night. Met onder andere magnetiseren, kaartleggen, foto en voorwerp lezen en bijenwas krijtkaarten maken. Ook prive consulten zijn mogelijk. U dient wel zelf een afspraak te maken.

Sandra Magnetiseren link

Sandra Magnetiseren